Opiskelijaprojektit

Opiskelijoiden toteuttamat projektit työpaikoilla

Opiskelijoiden työelämäprojektit

Oppilaitokset tekevät mielellään yhteisiä projekteja työpaikkojen kanssa. Projektit voivat olla lyhytkestoisia tai pidempiaikaisia yhteistyöprojekteja, joissa opitaan tekemään erilaisia alan töitä.  Tavoitteena on osallistua sellaisiin projekteihin, jotka innostavat, saavat ponnistelemaan, oppimaan ja  vahvistamaan osaamista. Projektien kautta syntyneet hyvät sekä kehittämistä edellyttävät asiat jaetaan usein muille opiskelijaryhmän jäsenille.  

Työelämäprojekteja voidaan tehdä opiskelijaryhminä, jolloin projektit sisällytetään muuhun opetukseen. Projekteihin on mahdollista ottaa mukaan yksittäisiä opiskelijoita eri aloilta ja toteuttaa projekti myös koulutussopimuksena tai oppisopimuksena. 

Projektiyhteistyön avulla työpaikka saa apua käytännön projekteihinsa ja pääsee vaikuttamaan työnantajamielikuvaansa opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa. 

Työelämäprojekteista voi olla yhteydessä suoraan oppilaitokseen tai Pirkanmaan ammatillisen koulutuksen järjestäjiin tyoelamanrajapinta.fi-sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.