Oppaat

Koulutuksen ja työelämän yhteistyö on olennainen tekijä nykyaikaisessa oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. Oppaat-sivumme tarjoaa kattavan tietopaketin ja käytännön neuvoja, joiden avulla voit hyödyntää yhteistyön etuja ja löytää arvokasta tietoa koulutuksen ja työelämän yhteistyöstä.

Tältä sivulta löydät oppaita täynnä tärkeää tietoa, hyviä vinkkejä ja inspiroivia tosielämän esimerkkejä hyvin onnistuneesta opiskelusta aikuisena tai työelämäyhteistyöstä koulutuksen järjestäjän ja työelämän välillä.

Klikkaa kuvaa lukeaksesi oppaat selaimessa tai lataa omasi!

Mikäli kiinnostuksesi esimerkiksi oppilaitosyhteistyöhön heräsi, voit jättää meille yhteydenotto pyynnön klikkaamalla tästä. Vastaamme kolmen arkipäivän kuluessa!

eri ikäisiä henkilöitä rennossa palaverissa

Monta reittiä aikuisopiskelijaksi

Monien mahdollisuuksien ammatillinen koulutus, Unelmista totta – monta reittiä aikuisopiskelijaksi -oppaasta saat lisätietoa miten päästä alkuun uuden työuran tavoittelemisessa!

Työelämäyhteistyön käsikirja

Oppilaitosyhteistyön käsikirja kertoo havainnollisesti oikeiden työelämäesimerkkien avulla mitä kaikkea oppilaitosten ja yritysten välinen yhteistyö voi pitää sisällään.

Erityinen tuki

Erityinen tuki -osiosta saat tietoa täsmätyön hyödyntämisestä konkreettisten esimerkkien kautta sekä tietoa siitä, millaista tukea täsmätyöntekijän työllistämiseksi on tarjolla. Löydät myös kokemuksia ja tarinoita yrityksiltä ja työnantajilta, jotka ovat jo työllistäneet erityistä tukea tarvitsevia työntekijöitä.