Koulutuksen Järjestäjät

Ahlman

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa.
Aitoon koulutuskeskus

Aitoon koulutuskeskus

Aitoon koulutuskeskus on Aitoon Emäntäkoulu Oy:n ylläpitämä toisen asteen ammatillinen erityisoppilaitos. Aitoon koulutuskeskus tarjoaa ammatillista perustutkintokoulutusta sekä valmentavaa koulutusta vaativaa erityistä tukea tarvitseville nuorille.
Luovi Tampere Yliopistonkatu

Ammattiopisto Luovi

Ammattiopisto Luovi on Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Luovissa voi opiskella valmentavassa koulutuksessa sekä suorittaa perustutkintoja, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.
Kiipula

Kiipulan ammattiopisto

Kiipulan ammattiopisto toteuttaa koulutusta ammatillisena erityisopetuksena yhdeksällä paikkakunnalla eteläisessä Suomessa.
Sasky koulutuskuntayhtymä

SASKY koulutuskuntayhtymä

Sasky toimii usean kunnan alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Perussopimuksen mukaan Saskyn tehtävä on järjestää, ylläpitää ja kehittää peruskoulutuksen jälkeen annettavaa toisen asteen ammatillista koulutusta sekä yleissivistävää koulutusta.
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on yksi TYRSKY-hankkeen toteuttajista. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Olemme yritysten kehittämisen kumppani ja tuemme vahvasti opiskelijoidemme työllistymistä ja osaamisen kehittämistä.
Ihmisiä kokoontuneena tietokoneen äärelle

Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredussa hyödynnetään uutta opetusteknologiaa ja virtuaalisia oppimisympäristöjä sekä kannustamme tulevaisuuden yrittäjyyteen.
Ilmakuva Valkeakosken ammattiopistosta

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) on Valkeakoskella, Etelä-Pirkanmaalla toimiva monialainen ammatillinen oppilaitos. VAAOssa opiskelee ammatillisissa perustutkinnoissa noin 1060 opiskelijaa vuosittain.
Varala

Varala

Varala on kauniilla Pyynikinharjulla sijaitseva vuonna 1909 perustettu monipuolinen urheiluopisto. Varalan Urheiluopisto tarjoaa ammatillisen koulutuksen lisäksi valmennuskoulutuksia, hyvinvoinnin kursseja sekä vapaa-ajan aktiviteetteja.