Ihmisiä kokoontuneena tietokoneen äärelle

Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredussa hyödynnämme uutta opetusteknologiaa sekä virtuaalisia oppimisympäristöjä ja kannustamme opiskelijoitamme tulevaisuuden yrittäjyyteen. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 opiskelijaa. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tämän kaiken takana on lähes 1100 ammattiylpeää Tredun tekijää.

Yritysten ja Tredun välisestä yhteistyöstä on monia hyötyjä, joista keskeisimmiksi ovat nousseet uusien osaajien löytyminen ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin varautuminen. Työmahdollisuuksia tarjoavana yrityksenä löydät Tredusta opiskelijoita eri koulutusaloilta esimerkiksi sijaisuuksiin, kesätyöhön ja harjoitteluihin sekä valmistuvia osaajia yrityksen työntekijöiksi. Haussa voit hyödyntää Tiitus-järjestelmää, jonka kautta pystyt ilmoittamaan työmahdollisuuksia tredulaisille.

Autamme rekrytoimaan uusia osaajia tulevaisuuden ammattilaisiksi yritykseesi ja vastavuoroisesti tuomaan yritykseesi uutta osaamista esimerkiksi rekry- ja työvoimakoulutusten avulla. Yrityksesi nykyinen henkilöstö voi täydentää ja päivittää osaamistaan oppisopimuskoulutuksella. Oppisopimuksella voi opiskella perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja tai näiden tutkintojen osia. Lisäksi tuemme yrityksiä tarjoamalla palveluja työpaikkaohjauksen tukemiseksi, kuten työpaikkaohjaajien koulutusta.

Kehitämme jatkuvasti koulutustarjontaamme yhdessä yritysten kanssa työelämän osaamistarpeita vastaavaksi.

Yhteyshenkilö:

Sami Heikkilä, yrityskoordinaattori
p. 040 163 2945
sami.heikkila@tampere.fi