Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Olemme yritysten kehittämisen kumppani ja tuemme vahvasti opiskelijoidemme työllistymistä ja osaamisen kehittämistä. Saimme vuonna 2020 Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän laatupalkinnon. Teemme osaajia tulevaisuuden töihin. TAKKissa opiskelee vuosittain noin 12 000 aikuisopiskelijaa. Vuonna 2020 sekä oppisopimus- että rekrytointikoulutusten määrä kasvoi voimakkaasti: oppisopimusopiskelijoita oli lähes 2500 ja rekrytoivia koulutuksia järjestettiin 35. Koulutusta tarjotaan 78 eri tutkintoon. Lisäksi järjestetään erilaisia täydennys- ja lisäkoulutuksia, kotoutumiskoulutusta sekä työvoimakoulutusta.

Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia työssä tarvittavia pätevyyksiä, sertifikaatteja ja testejä. Koulutusalojamme ovat kone- ja sähkötekniikka, logistiikka, rakentaminen ja talotekniikka, liiketalous, hyvinvointi ja palveluala. Henkilöstöä on n. 220. Kehitämme koulutuksia, toimintaa ja oppimisympäristöjä tiiviissä yhteistyössä työelämän ja yritysten kanssa. Esimerkiksi TAKKiin vuonna 2020 valmistunut Valimo on Suomen ainoa teknisesti teollisuusvalimoa vastaava opetus- ja tutkimusympäristö. Yrittäjyys ja yrittäjämäisen toiminnan tukeminen on yksi toiminnan painopisteistämme. TAKKista löytyy koulutustarjontaa sekä yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille että toimintaansa kehittäville yrittäjille.

Jokaisella TAKKin opiskelijalla on mahdollisuus hyödyntää TAKKin yrittäjyysyksikkö HiOMOn järjestämää maksutonta yrittäjyysneuvontaa. Tule kehittämään ammatillista koulutusta kanssamme! Tarjoamme joustavia ja yksilöllisiä henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palveluja. TAKKin Yrityspalvelut tukee yrityksiä erilaisissa muutostilanteissa, rekrytoinnissa ja rahoitusvaihtoehtojen etsimisessä. Haastamme mielellämme oman osaamisemme ja teemme erilaisia kokeiluja. Nopea reagointi on vahvin kilpailuetumme.

Yhteyshenkilöt:

Olli-Pekka Tuomi, yrityspalvelujohtaja
p. 044 790 6230
olli-pekka.tuomi(at)takk.fi

Kimmo Rintala, yrityspalvelupäällikkö
p. 044 790 6240
kimmo.rintala(at)takk.fi

Rosa Hyvönen, yrityspalvelupäällikkö
p. 044 790 6428
rosa.hyvonen(at)takk.fi

Kati Aimonen, yrityspalvelupäällikkö
p. 044 790 6379
kati.aimonen(at)takk.fi