Luovi Tampere Yliopistonkatu

Ammattiopisto Luovi

Ammattiopisto Luovi on Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Luovissa voi opiskella valmentavassa koulutuksessa sekä suorittaa ammatillisia tutkintoja. Luoviin voi hakea opiskelemaan jatkuvassa haussa ympäri vuoden tai kevään yhteishaussa. Opiskelu on yksilöllistä ja käytännönläheistä tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa.


Luovissa on erityinen tehtävä: haluamme kaikkien löytävän väylän työhön ja hyvään elämään. Luovissa ja Luovin kautta yhteiskunnassa meillä on erityinen tehtävä ja tavoitteenamme on suvaitsevaisempi ja sallivampi – monenlaisten osaajien maailma.


Haluamme lisätä opiskelijoidemme mahdollisuuksia yhdenvertaiseen osallistumiseen. Valtakunnallisen toimintamme perustana ovat vahvat alueelliset ja paikalliset verkostot. Palvelemme työelämäkumppaneita joustavasti ja autamme löytämään työlle tekijöitä. Yhteisellä suunnittelulla varmistamme, että yritykset saavat työhön sitoutuneita ja motivoituneita osaajia, joista monille rutiinimaisetkin tehtävät ovat tärkeitä ja merkityksellisiä – oikeaa työtä.


Suomen suurimpana alan toimijana Luovi on merkittävä ammatillisen erityisopetuksen kehittäjä. Olemme aktiivisesti mukana monissa kansallisissa ja kansainvälisissä hankkeissa ja verkostoissa.
Luovin asiantuntijapalvelut tarjoavat koulutusta ja konsultaatiota opetus- ja ohjausalan henkilöstölle, työnantajille sekä muille erityistä tukea tarvitsevien parissa työskenteleville. Koulutukset ovat asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä tai kaikille avoimia maksuttomia koulutuksia ja verkkoluentoja.

Yhteyshenkilö:

Jaana Koskinen, hankepäällikkö
p. 040 319 3419
jaana.koskinen(at)luovi.fi