Ahlman

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan tuntumassa.

Valmennamme muun muassa maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun moniosaajia sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita, pelikehittäjiä, kuvataiteilijoita, kirjoittajia ja puutarhojen rakentajia. Tarjoamme myös Suomen tasokkaimman Esport valmentautumislinjan.

Lisäksi meillä asustaa 41 suomenkarjan geenipankkilehmää ja olemme myös omilla vahvuusalueillamme valtakunnallisesti tunnettu ruokaketjun ja maaseudun yritystoiminnan kehittäjä. Hankesalkussamme on mm. lähiruokaa, pienten elintarviketuottajien kilpailukykyä, suomenkarjan tuotteistamista ja -tuotannon kehittämistä sekä Pirkamaan maaseutualueiden matkailua edistäviä hankkeita.

AhlmanEdun toiminnasta vastaa Ahlmanin koulun Säätiö, jonka ylintä päätösvaltaa käyttää kuusijäseninen hallitus. Säätiön hallituksen roolina on toimia organisaation toiminnallisten edellytysten ylläpitäjänä ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääjänä. Hallituksen tehtävänä on myös varmistaa toiminnan taloudellisten ja toiminnallisten edellytysten riittävyys sekä ajanmukaisuus. Lisäksi hallituksen vastuulla on strateginen ohjaus sekä erinomaisuuteen tähtäävän toiminnan varmistaminen.

Yhteyshenkilö:

Leila Arponen
hankeasiantuntija
työelämäkoordinaattori
p. 043 824 0534
leila.arponen(at)ahlman.fi