koulutuksen järjestäjien logoja

Lielahden pesulayrittäjä Minna-Liisa Vesasta haastatellaan hänen tekemästään oppilaitosyhteistyöstä. Minna-Liisa on toiminut myös paljon erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden kanssa.

Voisiko sinun yrityksesi tehdä oppilaitosyhteistyötä ja saada sen kautta osaavaa työvoimaa?

Kiipulan ammattiopiston opiskelijat kertovat työelämätaitojen merkityksestä työelämässä.

Teksti tulossa….

Videolla työnantajien edustajat kertovat, miksi täsmätyökykyisiä kannattaa palkata työtehtäviin. Täsmätyöntekijöistä saattaa löytyä huipputyyppi työyhteisöön!

Kiipulan ammattiopistosta valmistuneet Joonas Ketola ja Merja Parkkila kertovat videolla työllistymisestään. Heidän viestinsä on selkeä: täsmätyöntekijöitä kannattaa rohkeasti palkata avoimiin työtehtäviin!

TYKKY- HANKKEEN PODCASTIT

Tykky-hankkeen tavoitteena on yhtenäistää työpaikoilla tehtävää opiskelijan ohjausta ja kehittää sitä asiakaslähtöisempään suuntaan. Hankkeen työskentelyllä tavoitellaan osatoteuttajien välillä yhteneväisiä henkilökohtaistamisen ja ohjauksen käytänteitä huomioiden erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaustarpeet. Tärkeänä tavoitteena on myös opiskelijoiden työelämätaitojen vahvistaminen ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen arvon kohentaminen.