erivärisiä paperilennokkeja vaalealla pohjalla.

Joustavat tavat opiskella

Opintojen yksilöllisyyttä sekä joustavuutta pyritään lisäämään ammatillisessa koulutuksessa ja myös aiemmin hankittua osaamisen tunnistamista ja tunnustamista voidaan hyödyntää puuttuvan osaamisen hankkimisessa. Opinnoissa pyritään myös siihen, että opiskelija saa edetä opinnoissaan omaan tahtiin.

Koulutuksen järjestäjä pyrkii tarjoamaan opiskelijoiden ja työelämän tarpeisiin vastaavia palveluja ja yhdistämään opiskelijoiden tavoitteet sekä työelämän osaamistarpeet. Samalla kiinnitetään huomiota koulutuksen joustavuuteen ja opiskelijan mahdollisuuksiin yksilöllisiin valintoihin liittyen muun muassa koulutuksen sisältöihin ja opetusjärjestelyihin. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että opiskelijan opintopolku ja osaamisen hankkiminen toteutuu yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Jos sinulla on kysyttävää yksilöllisten opintopolkujen ja työelämän yhdistämisestä, ota yhteyttä suoraan haluamaasi oppilaitokseen tai Pirkanmaan ammatillisen koulutuksen järjestäjiin tyoelamanrajapinta.fi-sivujen yhteydenottolomakkeen kautta.