Kategoriat
Tuoreimmat uutiset

Onko yrityksessäsi tarpeita kehittää henkilöstön osaamista?

Kuva opiskelijoista hommissa

Tarvitsetko osaavaa ja sitoutunutta työvoimaa? Etsitkö kumppania kehittämisprojekteihin? Onko yritystoimintasi muuttumassa olennaisesti ja kaipaat apuja muutoksen hallintaan? Tule kuulemaan SASKY koulutuskuntayhtymän TYRSKY-hankkeen esittelyä koulutuksen antamista mahdollisuuksista yrityksille sekä Aiko Academyn Rekry-, Täsmä- ja MuutosKoulutuksista. Luvassa tietoa myös turvallisuuskoulutuksista ja erilaisista korttikoulutuksista! Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kehitys-Parkki Oy:n kanssa. Teams-etätapahtuma järjestetään keskiviikkona 2.6. klo 8:30-9:15 

Ilmoittautumiset 1.6. mennessä jari.pihlajamaki@kehitysparkki.fi 

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislomake sähköpostiin. 

Tervetuloa mukaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *